A Magyar Szerzői Jogi Fórum és a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület szerzői jogi szakosztálya   2013. november 6. napján, 14:30 órától a szerzői jog aktuális kérdéseiről szakmai ankétot tart, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk. Az ankétra az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület székhelyén kerül sor (1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.).

Az ankéton előadást tart Burak Özgen, a GESAC (Groupement Europeen Des Societes D’auteurs Et Compositeurs) vezető jogtanácsosa. Előadásának címe: Music Licensing in Europe (az előadás nyelve angol).

Az ankéton kerül sor a Magyar Szerzői Jogi Fórum által meghirdetett 2013. évi Apáthy-díjak ünnepélyes átadására is.

Az ankéton való részvétel ingyenes, de kérjük, részvételi szándékát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezze. A rendezvény nyilvános, de a terem befogadóképességének határai miatt előnyben részesülnek a szervező testületek tagjai.

Magyar Szerzői Jogi Fórum Egyesület                                    

Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület szerzői jogi szakosztály

Ön itt van: Home Egyesületi hírek Szakmai ankét és Apáthy-díj átadása